Resized JPEG graphic Resized JPEG graphic Resized JPEG graphic Resized JPEG graphic


Suggesties


Romig soepje van Belgisch witloof


Kabeljauwhaasje in spek - zacht sjalottensausje - puree met verse groene kruiden


Duo van fazantenpaté - karamelpaté met grof zeezout - eendenmousse - huisbereide uienconfituur - krententoast


Scampi "Ardennaise" (chouffe coffee & spekjes)


Hertenfilet - aardappelgratin - herfstgarnituur



WILD - MENU

Aperitiefhapje

***

Wildterrine - eendenmousse - huisgemaakte uienconfituur - krententoast

***

Filet van fazant - spruitjesstamppot - groene kool - boschampignons - witloof - appel & veenbessen

***

Warme appelstrudel - vanilleroomijs

-------

Prijs menu: €43,00 - met wijnen: €61,00

Dit menu wordt geserveerd tijdens de maand november.

-------

Op voorhand reserveren is noodzakelijk!

-------

Volg ons op Facebook!


Daar wij uitsluitend met verse producten werken is het mogelijk dat bepaalde gerechten niet meer in voorraad zijn.

Vanaf 6 personen maximum keuze uit 3 gerechten/gang. Vanaf 8 à 10 personen vragen wij u vriendelijk uw bestelling op voorhand door te geven. Dit om het u en uw gezelschap zo aangenaam mogelijk te maken.